mandag 3. oktober 2011

OHIO!!!

heyhey!
I helga hadde v.far en overraskelse til oss. Vi fikk beskjed om å pakke sakene våres og sette oss i bilen for en 3 timers kjøretur. Vi kjørte fra Louisville, fra Kentucky og inn i Ohio state til cincinnati. Vi ankom hotellet i ca 11 tida på kvelden. Mega fint hotell! Vi hadde en slags "suite". Sykt fint! Meg og Leti hadde et rom og bad alene. Det var pretty awesome ja.
Lørdag morgan stod vi opp og spiste gooood frokost på hotellet, masse frukt og sunne ting faktisk. Deretter kjørte vi 10 minutter og ankom PROLLY KINGS ISLAND!!!!! Det er en fornøyelsespark med masse karuseller og berg&dalbaner!! Meg og Leti var helt i hundre! Helt perfekt for oss! hahah
Selvom det var superduper kaldt i Ohio så var det en god fornøyelse! Vi kjørte alle berg&dalbanene vi kunne finne og senere på kvelden gikk vi i alle Haunted house som var der! Det var skummelt, men gøy. Leti var meget redd. Og i den siste så måtte vi stå i kø i 45 min før vi kom inn. Vi tok et tog inn i skogen hvor de slapp oss av, og vi måtte finne veien tilbake! Det var helt mørkt og mye røyk! Jeg ble så skremt at jeg hopte over gjerdet. ehee.
Søndag gjorde vi noe helt annet enn dagen før. Noe som heter the renaissance festival. Hvor alle gikk kledd som de gjorde før i tida. hahahahah. Da vi gikk inn inngangen fikk meg og Leti latterkrampe. Vi prøvde og skjule det, men når vi så på hverandres fjes så brøt vi ut i latter. dere kan se bilder. Det var kjempe gøy. Vi var også på flere show hvor de hadde hester og skjold, de fighta akkuratt sånn de gjorde i gamledager. Det var spennende! Det var helt ekte også, ikke noe skuespill her asså.
Dagen ble lang og vi kom hjem i 10 tida.
Hadde en kjempe fin helg!! Over all forventninger. Hadde en latterfull helg med fin familie! Her er noen bilder dere kan kose dere med <3 <3 <3




































2 kommentarer:

  1. så ut som en flott tur! liker at personligheten din skinner gjennom i bildene :-) miss u... <3

    SvarSlett